Utgång!

Låg i soffan och tittade på tjejfilm igårkväll när Maja smsar och frågar om jag vill komma ner till henne och partaja lite med henne och Sara. Självklart svarade jag! :D

Hoppade ur mjukisarna och drog fram klackarna. Här skulle dansas!

Mycket prat och skratt och shotande hos Maja innan vi begav oss till Palace. Vi träffade lite flera från klassen ute, Sylvia, Mackan och Putte och vi dansade vi natten lång!

(Bilder från Maja och Sara)


Åh vad jag tycker om er tjejer! <3

Godnatt!

Hej!

Jag tänkte krypa till kojs nu och få en riktig skönhetsömn inför tentan imorgon. Direkt efter blir det att sätta sig på tåget hem :)

Jag kom med på skivstångspasset sen. Körde järnet idag och lade på lite extra vikt för att få bort alla tentanerver, och det funkade :) Känner mig inte lika nervös nu, men det kommer väl imorgon bitti som vanligt.

Efter gymet kom jag hem och lade i en hårinpackning och började packa lite smått. Kollat igenom det sista inför tentan. Känns som att det mesta sitter, hoppas bara på rätt frågor.

Får se när min karl kommer hem, han är på puben med en killkompis.


Godnatt!
Mina fina tjejor :) <3 Ni gör mig så glad!/ Josefine

Dan före dan

Hej!

Såhär dagen före tentan tänkte jag bege mig till gymet. Det är ett skivstångspass kl tolv. Just nu är jg reserv ett, det är väl precis att jag inte kommer med, var reserv 13 igår kväll :p Om jag inte kommer med tar jag en sväng på gymet ist.

Annars måste jag packa idag, vet inte vad jag ska ha med mig hem ännu :)

Aja, dags att byta om för gymet.

Hej så länge!

/ Josefine
RSS 2.0