Slutet på 2013 början av 2014

Fortsätter min sammanfattning:
 
- Började träna på Friskis i Växjö och älskade deras Skivstång/intervall pass på söndagskvällarna! Och cirkelfyspassen var superroliga. Så härligt! (Friskis gick sedan i konkusr tyvärr, men kunde ändå inte träna mot slutet, läs mer omder nedan).
 
- Vi umgicks även med Emilia och Viktor och deras söta katt Kia som bor i Växjö. Mycket trevliga kvällar ihop!
 
 
- Hösten gick och december kom. Den 2 september började jag att känna att jag hade lite feber på jobbet nån gång på eftermiddagen. Kännde också att jag skelade och mådde allmänt dåligt. Som tur var jobbade jag bara till kl halv fem.
Gick hem och lade mig direkt efter jobbet. Hade även jätteont i halsen och kunde knappt svälja.
Kunde inte sova, vaknade helt kallsvettig och låg på handdukar i sängen för jag var helt varm. Det var så ansträngade att stå upp så jag blev helt matt i hela kroppen. Höll på så till fredgaen och då ringde jag till vårdcentralen och fick komma på stört. 
De tog en massa prover, även för Körtelfeber, men det sa läkaren att jag inte behövde vara orolig för att det kunde vara för det var inte alls troligt.
MEN det visade sig sedana att det var KÖRTELFEBER. Tur att de tog tester på det så jag fåck reda på det på en gång, så jag vet var det var.
Fixade sjukintyg och var hemma från jobbet i tre veckor till. Var så ensam och fick kappt i mig någon mat så efter ytterligare en vecka bestämde jag mig för att åka till Ronneby med bussen. 
Då tog han hand om mig en hel vecka. Underbar pojkvän han är.
 
- Mådde hyfsat till Julafon kom, men inte på långa vägar bra. Julen spenderades i Mantorp hos Mamma och Pappa med Syster och hennes Andreas. 
 
- I mellandagarna åkte jag till Patrik och hans familj på Öland. Mysigt. 
 
- Nyåret spenderades i Borås med Patrik, Sylvia, Mackan och Jonas. Väldig kul att se dem igen efter så lång tid! Det blev trerätters. Mums! Blev även en nykter tillställning för min del då jag inte var bra sedan körtelfebern.
 
- Åkte hem till Växjö och jobbade mina sista veckor där.
 
- I samma veva hade jag och Patrik sökt jobb i Norrköping båda två där det fanns lite optikerjobb ute att söka. Vi åkte på intervjuer och vi fick båda jobb!
 
- Nu var det bara att leta lägenhet i Norrköping, vilket inte var det lättaste! När jag jobbat min sista dag på Synsam i Växjö hade jag en vecka att packa och lite så innan första flyttlasset skulle gå från Växjö. Då satt jag och letade lägenheter mellan packningen var i full gång.
 
- Hittade ett par stycken och jag och min syster var och tittade. Den första vi tittade på var inget att ha. Väldigt mörk och murrig. Lät så himla bra med två balkonger, öppenspis, två badrum, med tvättmaskin och diskmaskin. Anledningen till att det var två av allting var att de hade slagit ihop två lägenheter.
De andra vi var och tittade på var helt underbar! (Kunde knappast bli värre än den andra). 
 
- Började mitt jobb i Norrköping på Synoptik 27 januari. Då hade vi inte fått tillgång till lägenheten så då blev jag inneboende hos min farmor som bor i Norrköping. Där var vi sambos i två veckor och sedan började Patrik sitt jobb i Norrköping så då bodde vi båda hemma hos farmor. Cosy. 
 
- 1 mars fick vi tillträde till lägenheten och vi började flytta in. Det skulle tapetseras och målas en del så de höll på ett par veckor så var lite smått kaos här hemma med flyttlådor, slipspån och byggjobbare. De fick även göra om vardagsrummet en gång för de blev inte bra.
 
- Nu har vi bott in oss lite och börjar komma i ordning här i Peking, lite inredningsdetaljer, gardiner och blommor saknar dock fortfarande, men det kommer :)
 
 
RSS 2.0