Liten uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen. Ska ta tag i det nu för jag tycker att det är kul. Det är roligt att läsa i efterhand vad jag har gjort och sådär.
 
 
Liten uppdatering på vad som hänt sedan sist:
 
 
Jag har kommit igång lite med träningen igen på gymet. Lite förstigt först för att se var kroppen tålde, och nu är jag tillbaka på fulltid igen. Körde ett intervall-pass med fokus på bål med Louise i mitten på veckan. Sjukt kul att lägga in sånna pass tycker jag! Har även blivit lite rygg-, mage- och bröstpass.
Imorgon väntar en ny vecka med träning :D
 
 
 
Min syster var på besök och hjälpte mig att handla skohylla och en prydnadsstege. Kul att ta det på bussen då vi inte har någon bil ;)
 
Så söt syster jag har! <3
 
 
Läst en del i min favobok i gräset utanför lägenheten. Perfekt när vi har tvättstugan och solen skiner
 
 
 
Har varit sjukt varmt väder den här veckan och hettan har spridit sig in till mitt undersökningsrum. Sjukt varmt! Har haft långklännning, vanlig klänning och långkjol på jobbet för att över huvudtaget stå ut. Går inte att ha långbyxor! Kunde inte göra alltför många undersökningar i rad i samma rum. Tur att vi har två som jag kan växla imellan. Har även fått en liten bordsfläkt att köra mellan patienterna :) tummen upp på det!
 
På en varm buss påväg till jobbet
 
När det är varmt ute och man spenderar dagen på jobbet måste lunchen avnjutas ute i naturen :) 
 
Min älskade cykel pajade i onsdags :'( Haft lilla Bettan sedan jag gick i sjuan. Vi har varit ett riktigt radar-par. Men nu rullade hon på sista versen. Det hade behövts nyta båda däcken, drev + kedja, bromsar, sadel och cykelkorg. Kände att det kanske är läge att köpa en ny cykel då och en som jag sitter lite bekvämare på. Behöver inte ha en sportcykel Cresent med 24 växlar längre ;)
Köpte mig en ny cykel på fredagen och tog premiär turen hem från jobbet med den :D Brukar vanligtvis ta 25 min att cykla hem (mkt uppför), men med min nya cykel, Monark 7 växlad damcykel, tog jag mig hem på ca 15 minuter :D
 
Min nya älskling!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0