Middagsdejt x2

I torsdags hade jag och Patrik bestämt träff med Maja och Martin som var på snabbvisit i Norrköping att vi skulle gå ut och äta. Det var över ett år sen vi såg dem! Helt sjukt!
 
Vi möttes upp på kvällen efter vi slutat jobbet och gick till Butlers. Jag tog halstrad fjordlax med smögenräkor, fänkålsallad, lime- & chilicrème med färskpotatis. Sjukt hungrig efter en heldag på jobbet så hann inte med någon matbild, hahaha.
Jättekul att träffa dem igen! Blev lite optikersnack som det alltid blir sen även lite semester och framtidsplaner. Jättemysig kväll! <3
 
Fina Maja och Martin
 
 
Patrik och Jag
 
 
Igår möttes vi i tjejgänget upp utanför Härlig Pasta och åt middag och nån cider :) Har inte druckit på jag vet inte hur länge. Hade nån after work i början på sommaren då blev det nån drink och en cider. Så kände mig snurrig av bara en cider igår. Så mer än så blev det inte. De har glutenfri pasta om man ber om det, men jag tog en laxsallad då det var mjölk i de flesta rätterna ändå. Sjukt gott det med :) Sallad är jättegott på sommaren tycker jag. Vi hade hela takterassen för oss själva, de andra gästerna visste nog inte att den fanns då den är nybyggd precis :)
 
Louise och Ronja <3
 
 
Vickan och jag <3
 
Tack för en jättemysig tjejkväll brudar!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0