Helgen som gått

I fredags kom Julia och Jonas på besök till oss i Norrköping. Jag slutade jobbet kl16 och då gick vi alla fyra en promenad runt strömmen. Jättefint väder denna dag.
 
 
 
 
 
På kvällen var vi och åt på Trädgårn. Lyxade till det med ett glas rosé till maten och även en GT i det strålande solskenet! Härligt :)
 
 
 
 
 
 
På lördagen stack killarna och tränade och jag och Julia planerade vad vi skulle hitta på på söndagen. Vi kom på att vi skulle paddla kanot. Så vi styrde lite med att hitta en uthyrare och lite sådär. Vid 12 kom Louise och Rasmus och lämnade deras underbara katt Toulouse hos oss. Vi skulle vara kattvakt över dagen! :D Så fin misse. Jag är helt kär! Gick hyffsat ändå med min allergi, men lite nys frå man stå ut med när den här underbaringen är här :)
 
 
 
Vi tog en trip neråt stan då det regnade mesta delen av dagen. Lunchade på Café Kuriosa. Jättemysigt fik i lite gammaldags stil med olika små rum och omaka stolar och bord.
På stan köpte jag en skjorta att ha till jobbet och en bikini :D
 
När det klarnade upp och det slutade regna gick vi till Halvars och åt glass. Mums! Fanns några mjölkfria glassar att välja mellan. Blev Mango- och Passionssorbet och Citronsorbet.
 
 
 
Vi åkte till City Gross och handlade lite ätbart till kvällen, men även lite matsäck till söndagens utflykt!
Lagade mat på kvällen och slötittade på film.
 
På söndagen var det äntligen dags för roadtrip. Efter lite kartläsande hit och dit befann vi och ungefär två mil utanför Norrköping vid sjön Glottern. Det var dags för paddling.
Jag och Julia tog varsin kanot och Jonas och Patrik tog den andra. De var så stöddiga att de skulle komma före oss, men de låg 200 m efter oss hela tiden för de åkte inte rakt utan i sick-sack. På det stora hela tror jag att de paddlade en större sträcka än vi :P
Jättehärligt att vara ute på sjön och solen sken! Vi paddlade en timma ungefär sedan gick vi iland på en ö och badade från klippor.
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
Vi steg i kanoterna igen och paddlade nån timma till innan vi blev lite hungriga och bestämde oss för att gå iland på en annan ö där det var en stor klipphäll som sluttade rakt ner från ett berg. Så iland med kanoterna. Här var det jättemycket pissmyror som stack på benen så det blev ett träningspass fort upp för berget.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jättemysig helg tillsammans med älskling och fina vänner <3
 


Kommentarer
linn

vilken härlig helg du haft :D!

2014-06-16 @ 13:08:31
URL: http://linnsees.forme.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0