Bakdag

Hej!
 
Länge sen jag uppdaterade igen. 
 
Idag skulle det vara brandövning på jobbet. Min lediga dag då jag jobbade i helgen. Men vad gör man inte för säkerhetensskull. Bra att veta om det skulle hända något.
Var på jobbet kl 8
Upptäcker att internet inte fungerar! Det betyder att kassan inte fungerar, journalsystemet går ej att starta, ser ingen tidbok, kan inte lämna ut glasögon eller linser. Kaos! Även Telia bredbandet hos oss fungerade inte i morse. 
 
Brandövningen gick bra. Kunde gå strax efter tio.
 
Cyklade mina 4.5km hem och bytte om till löparstället. Ut på en joggingrunda runt strömmen. Härligt! Mer än att näsan rinner var det en härlig tur. Är strax under 5km, lagom nu när det är pollen och jag fortfarande får lite hjärtklappning (från körtelfebern) om jag springer längre.
Lite övningar på min pilatesboll innan duschen.
 
Har också tvättat tre maskiner idag. Kommer ner i tvättstugan och upptäcker att en maskin är trasig! Åh det är inte min dag idag.
 
Jag har köpt bakingredienser nu för att baka bröd och knäcke då jag provar att utesluta mjölk och gluten
 
 
 
 
Anledningen till varför jag har uteslutit det ur min kost är för att jag har haft jättestora bekymmer med min mage. Spänd, uppsvälld, panikont i magen, gasig varje dag you name it. Har även haft mycket huvudvärk som aldrig verkar släppa, känt mig hängig och trött och aldrig någon energi. Läste på mycket om det och många som fick bukt med sina magproblem när de har uteslutit mjölk och gluten.
Provade med att bara ta bort mjölken först för att se om det bara var det som var bekymmret (dricker laktosfritt annars då min magen inte mår bra av vanlig mjölk), men det var samma visa och magproblemen kvarstod.
Tänkte att nä jag provar och går in helhjärtat med att också ta bort gluten och ser vad som händer.
Vet att man ska gå till doktor och så för att få reda på vad det egentligen är för problem med magen jag har innan man tar bort saker ur kosten, men har inte blivit hjälpt förut av vården (bortsett från när det upptäckte körtelfebern direkt i Växjö). Kan ju bara vara stress som gör så med min mage.
Men nu när jag nu varit utan mjölk och gluten i nästan tre veckor känns min mage lugnare, har ingen huvudvärk och är piggare.
Vet inte om det beror på maten, men det känns bra :) Tror inte att jag är intolerant, men eventuellt känslig mot det. Så inget läkarbesök för mig ännu :)
 
 
Nu väntar jag på min älskling som slutar jobbet när som helst så ska vi till gymet och träna med Louise och Rasmus. Härligt!
 
// Josefine 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0