Uppdatering

Sjukt jobbig vecka på jobbet med bara jag som optiker och en assistent + fullbokat och massor med kunder i butiken. Inte så kul hörrni. Är helt slut när jag kommer hem om kvällarna.
Samt att jag pratade med min läkare igår. Ska ta lite fler blodprover för att se att allt är som det ska så ska dit nu om en stund. 
 
Idag jobbar jag 10-20.05. Sen är det äntligen helg! En ledig helg! På lördagen ska vi på Barndop för mitt kusinbarn så det ska bli mysigt. Söndagen tänkte jag och P och göra till en riktig mysdag och bara vara vi två.
 
/ Josefine
 
 

Magproblem

Hej mina kära läsare.
Har inte skrivit i bloggen nu på ett bra tag.
Jag har inte haft någon lust till det alls. Har stora problem med min mage för tillfället. Varit hos läkare som har startat en utredning. Börjar med glutenutredning. Jag ska genomgå en gastroskopi av tarmen och då måste jag äta "som vanligt", dvs. gluten som finns i pasta, bröd osv. Ju mer jag kan äta destå bättre, annars ger det inte något utslag på tarmbiopsin. Har man uteslutit gluten ur kosten, som jag har gjort (har då mått mycket bättre, men nu är bekymren tillbaka), reparerar sig tarmen och då syns det inte om jag nu skulle ha glutenintolerans.
 
Har aldrig mått såhär. Första tiden magproblem, sedan kände jag mig deprimerad, matt i hela kroppen, orkade inte röra mig ur soffan, olycklig, ingen livsglädje alls, långsam reaktionsförmåga, illamående, kräkningar, diarreé. Ja, det har inte varit så lätt.
Klarar inte av att jobba såhär. Ska ha ett andra samtal med min läkare och fråga om jag måste "plåga" mig själv på det här sättet eller om de kan ta det där testet snart. (De har skickat remiss, men inte fått någon kallelse).
 
Mycket magsnack här nu. Men är inte magen glad påverkar det hela kroppen och livet för tillfället.
 
Blir lite roligare inlägg framöver :)
 
Hoppas ni mår bra
/ Josefine
 
 
RSS 2.0