Dag på Mirum-Galleria

Hej!
 
Idag är jag och P lediga för vi jobbar i helgen. Vi hade bestämt att träffa min kusin med familj ute på Mirum-Galleria. Det var supermysigt! Gosade med lilla Felicia som blevit så stor nu. 
HIttade lite nya jeans, två Bh utan band. Gillar inte när banden bara halkar ner, samt nytt tvättbalsam jag ska testa ikväll tänkte jag. Och en hårspray.
 
 
Trött liten tjeja, men så söt!
 
 
Två nya jeans från Levis. Kände att jag behövde uppdatera jeans-garderoben lite :)
 
 
 
 
Har kört med Balsammetoden i drygt 6 månader nu och märker stooor skillnad specielt på min hårbotten som mår mycket mycket bättre. Sen att jag har fått mycket mjukare och lenare är ju bara en bonus ;) Skall prova ett nytt tvättbalsam som många rekommenderar. Har kört på Coop Xtras balsam hela tiden, men tänkte jag skulle prova om detta ev är ännu bättre. Sedan en spray som är godkänd (dvs utan sulfater, silikoner och mineraloljor som bara sliter på håret) att ha ibland när jag vill fixa till håret lite extra :)
 

Mår lite bättre idag, kände mig så krasslig i halsen igår när jag kom hem efter jobbet. Jobbade 8-19 igår.. Phuu. Inte kul, men nu är jag ledig idag och imorgon, så det är skönt!
 
/ Josefine
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0