Tisdag

Idag har jag jobbat med min fina kollega Ingela hela dagen :) Storhandlade som vanligt på lunchen ;) Slutade kl 19 och satte mig på cykeln hem med alla kassar. 
Älsklingen och jag körde en bröst- och magpass på gymet när jag kom hem. Nu har vi chillat lite i soffan och ätit. Nu är det bara att gå och lägga sig igen. Och så rullar vardagarna på. Tyvärr. Hinns inte med så mkt mer.
 
Imorgon bitti tänkte jag gå upp och springa det andra passet i wargrun för den här veckan i löp-programmet. Hoppas att jag orkar :P det är skönt när man väl är ute!
 
 
 
Lite kvällsmat efter gymet. Havregurt med müsli, tranbär och gojibär
 
Nattinatti!

Ledig måndag

Hej!
 
Jag jobbade lördag och söndag och då får jag måndagen som kompledigt :)
 
Kan bara berätta lite kort om helgen. Jobbade ju som sagt på lördagen, då vid kl 3 kom min mina mamma och kollade synen och tittade ut nya bågar. Blev en fin mattsvart båge från Gucci :) När jag slutade hämtade pappa upp oss och vi åkte hem till lägenheten. Där började vi laga lite mat. Kyckling med ugnsstekta rotfrukter (potatis, morötter och sötpotatis) och bea :D Gjorde även en citronkaka till efterätt. Min syster och sambo tittade i lagom till maten och älsklingen kom hem från gymet. Vi åt och umgicks. Mycket trevlig kväll :) Anledningen var att min pappa fyllde sedan år på söndagen. Av mig och min syster fick han ett par nya solglasögon, Raybans Aviator med polariserat glas. Snyggt ska det vara! 
Somnade ganska direkt efter de åkte hem sen framåt kvällen :)
Jag är så lyckligt lottad att ha en så fin famlij <3
 
Söndagen jobbade jag 11-15 sen när jag kom hem begav Patrik och jag oss till gymet. Blev ett härligt benpass :) Myskväll sen med min älskling <3
 
Idag har jag varit ledig som sagt och jag skulle träffat min kusin och mina kusinbarn idag, men de var sjuka :( Så jag snörade på mig löparskorna och begav mig ut på ett intervallpass runt strömmen!
 
Har anmält mig på Ida Wargs blogg som nu kör en 10 veckors löpprogram. Ska bli spännande se hur länge jag hänger i. Älskar ju att springa, det är verkligen en sådan sak som får mig att stressa ned. Men det kommer så mkt annat imellan, eller så är det dåligt väder etc. Ja, men nu ska jag ta tag i det. Så, vecka 1 består av tre löppas utformat på följande vis:
 
Uppvärming: 10 min promenad (pw)
Intervall 1: 1 minut löpning
Intervall 2: 2 minuter promenad
i 30 minuter. (totalt 10 omgångar)
5 minuter nedvarvning i form av lätt jobb/promenad.

Jag som känner mig som en ganska van löpare körde 1min spurt 2 minuter lätt jogg. ;)
 

Sen var jag lagom mör vill jag lova ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Vevade ihop 2 bananpannkakor och hade min far över på lunch. Lite tradition vi brukar ha i veckan när jag är ledig och inte är iväg på något att vi äter lunch tsm :)
 
 
 
Har också haft telefondate med fina Maja idag. Åh vad jag saknar henne. Jättemysigt att prata med dig idag vännen <3
 
/ Josefine
 
 

Utbildning i Stockholm

I morse satte sig jag och Patrik på tåget mot Stockholm. De gick i snigelfart fram och tåget var 40 minuter sent (!) Lite smått panik när vi rullar in 09.57 och utbildningen för Medicinskt ansvarig börjar kl 10. Efter lite letande (låg rätt nära stationen) trillar vi in 10.08. Bra gjort ändå ;)

Ser att mitt emot oss sitter Linda! Så kul att träffa henne! Det var jättelänge sen nu! :D 
Utbildningen var givande. Både jag och Patrik ska bli medicinskt ansvariga i våra butiker. Nu kan jag hela kvalitetsnormen igen ;D 


Groupie :)


Specialfika till mig. Gillas! 

Nu sitter vi på tåget hem mot Norrköping igen. Blir en lugn kväll när vi kommer hem. Jobb imorgon igen!

Hoppas ni haft en rolig dag! 
RSS 2.0